Paté med hvidløg

300 (500) g lever skæres i grove tern
200 (300) g hakket grisekød max 8% fedt
100 (200) g hakket oksekød max 6% fedt
1 (2) mellemstort løg
2 (3) fed hvidløg 
2 (3) æg
1 (1,5) dl hvedemel 
3/4 (1,25) dl vand
Salt og peber 
Tørrede krydderurter 

Lidt godt bacon i skiver, eller nogle skiver spegeskinke

Lever og kød blendes med løg og hvidløg, til en ensartet masse
De øvrige ingredienser røres i og massen fordeles i forme, (denne portion svarer til 3 (5) firkantede små alubakker). 
Inden patéen bages lægges bacon eller spegeskinke på. 
Bages ved 170° ca 45 min
Paté massen kan fryses inden den bages, sættes direkte i kold ovn med bacon/skinke på. Bages i ca. 1 time. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar