Grov tærtedej
100 g grahamsmel
120 g hvedemel
1 dl tykmælk, vand eller mælk kan også bruges, tykmælk giver en sprødere bund
½ dl olie
Rør tærtedejen sammen.
Da dejen er uden æg kan den godt virke lidt porøs tilsæt evt lidt vand eller olie
Smør et tærtefad og pres dejen ud i det. det er ikke nødvendigt at rulle dejen ud, fordel dejen ud i hele formen med fingrene.
Fyld kan være de grøntsager der er i grøntskuffen, gulerødder, løg, blomkål eller broccoli i buketter, porer der er frit valg :-)
5-6 æg afhængig af størrelsen
2 dl mælk
1 spsk tørrede krydderurter
Salt og peber
Læg de snittede grøntsager i fadet
Pisk æg og mælk med krydderurter
Hæld æggemassen over grøntsagerne
Bag tærten ved 175 gr varmluft ca 45 minuter, den må ikke være fugtig i æggemassen giv hellere 5 min. mere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar