Andebryst med grønkålchips, rugflager og valnødder

Andebryst steges rosa og køles ned.

Grønkål skylles grundigt og plukkes i blade på 3-5 cm i diameter, vendes med lidt god olivenolie og tørres i ovnen 10 - 15 min så det bliver knastørt som chips. efter ca. halvdelen af tiden drysses med lidt groft salt.

Valnødder ristes og hakkes groft

Rugmel røres med vand og lidt salt, det skal have konsistens som havregrød. Smøres på bagepapir og trækkes så tyndt ud som muligt. Bages i ovnen 15 - 20 min. ved 180 gr til det er helt tørt og sprødt. Efter 15 min checkes det og vendes evt.om.

Andebryst skæres i så tynde skiver som muligt og anrettes på et fad.
Grønkål lægges tilfældigt ovenpå sammen med valnødder. Rugflager brækkes i store stykker og fordeles til sidst.

Tak Anders for opskriften :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar