Den nemmeste og lækreste is du kan lave er en parfait is, der blot indeholder æg, sukker, fløde og crunchy fyld.
Denne med knust Daim-bar er altid et hit.
3 bægre past. æggeblommer
(hvis du ikke er nervøs kan du bruge 4 alm æggeblommer og bage marengs af hviderne)
4 sp. sukker, evt 3 + 1 sp vaniljesukker
½ l piskefløde
2 pakker Daimbar
Du kan også bruge marcipan og blød nougat skåret i små tern, eller udelade vaniljesukker og bruge korn fra 1 - 1½ vaniljestang, eller knust hjemmelavet hård nougat eller find selv på varianter
Æg og sukker piskes til en fed æggesnaps, alt sukker skal være helt opløst.
Fløde piskes
Daimbar knuses
Det hele vendes forsigtigt sammen og hældes i en boks, der tåler frost.
Sæt i fryseren og efter nogle timer har du den lækreste is - mums.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar