Fyldt andebryst


1 godt andebryst 250 - 300 g

Fyld:
4 – 6, afhængig af størrelsen brune champignons finthakket 
En lille håndfuld valnødder finthakket
Blue cheese 
4 – 5 skiver røget svinemørbrad i små tern
Smør, salt og peber

Fyld:
Hak champignons fint og rist dem af i lidt smør. 
Tilsæt valnødder og røget mørbrad, steg til alt væde er fordampet, smag til med salt og peber. 

Løsn skindet på andebrystet, men lad det hænge ved i den ene side.
Skær en ridse i andekødet og læg lidt blue cheese i.
Læg fyldet i og fæstn skindet igen med kødnåle.

Lægges i et smurt ovnfast fad, evt. med overskydende fyld ved siden af.
Kom lidt smør på skindet drys med salt og sæt andebrystet i ovn ved 200 gr. i 15 – 20 min.

Server med f.eks. hasselback kartofler og en god grov salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar