Fyld:
4 – 6, afhængig af størrelsen brune champignons finthakket
En lille håndfuld valnødder finthakket
Blue cheese
4 – 5 skiver røget svinemørbrad i små tern
Smør, salt og peber
Fyld:
Hak champignons fint og rist dem af i lidt smør.
Tilsæt valnødder og røget mørbrad, steg til alt væde er fordampet, smag til med salt og peber.
Løsn skindet på andebrystet, men lad det hænge ved i den ene side.
Skær en ridse i andekødet og læg lidt blue cheese i.
Læg fyldet i og fæstn skindet igen med kødnåle.
Lægges i et smurt ovnfast fad, evt. med overskydende fyld ved siden af.
Kom lidt smør på skindet drys med salt og sæt andebrystet i ovn ved 200 gr. i 15 – 20 min.
Server med f.eks. hasselback kartofler og en god grov salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar