
1 dl hvidvineddike, kryddereddike eller sherryvineddike
1 dl gule sennepsfrø
1/3 dl sennepspulver
1 spsk gurkemeje
3 spsk brun farin
1 tsk salt
1 håndfuld friske estragonblade med stilk
1 håndfuld frisk timian
2 stk laurbærblade
3-4 enebær
3-5 hele peberkorn
Lidt vand, salt acaciehonning eddike til at justere smag og konsistens
Sennepsfrø, sennepspulver og krydderurter i en skål hvor der også er plads til lagen
Hæld øl, eddike, brun farin, gurkemeje, laurbærblade, enebær salt og peberkorn i en gryde, kog op og rør et par gange idet. Sluk når sukkeret er helt opløst.
Hæld lagen i skålen med sennepskorn, rør til sennepspulveret er blandet med lagen.
Lad blandingen stå tildækket natten over.
Fisk krydderurterne, laurbærblade og enebær op af skålen og kassér det.
Hæld blandingen i en foodprocessor eller blender. blend indtil alle sennepsfrø er kværnet og konsistensen er tykkere
Smag til og juster konsistens med salt, eddike / acaciehonning
Hæld på skoldede glas rystet med atamon.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar