ca. 500 g sorte og grønne oliven
2 fed hvidløg
1 spsk kapers (eller sardiner)
1-2 tsk tørret timian
koldpresset olivenolie, ca. 1-1,5 dl
salt – smag til
SÅDAN
1. Dræn oliven i en si og hæld dem herefter i en skål. Pres hvidløg heri og tilsæt kapers, timian og olivenolie.
2. Blend -enten med stavblenderen eller i foodprocessoren – til du har en tilpas grovhakket masse.
2 fed hvidløg
1 spsk kapers (eller sardiner)
1-2 tsk tørret timian
koldpresset olivenolie, ca. 1-1,5 dl
salt – smag til
SÅDAN
1. Dræn oliven i en si og hæld dem herefter i en skål. Pres hvidløg heri og tilsæt kapers, timian og olivenolie.
2. Blend -enten med stavblenderen eller i foodprocessoren – til du har en tilpas grovhakket masse.
3. Smag til, juster med salt og blend en tur mere. Hæld på glas og server til alting!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar