2 personer
1 andebryst mindst 300 gram
1 - 2 skiver god bacon
1 andebryst mindst 300 gram
1 - 2 skiver god bacon
6 - 8 Victoriablommer udstenes
2 - 3 både appelsiner skæres i tern
Lidt revet appelsinskal
1 mellem tyk rabarber skæres i mindre stykker
Friskhakket ingefær ca 1 spiseske
1/2 rød finthakket chili frugt
Lidt stødt kanel
Salt og peber
2 - 3 både appelsiner skæres i tern
Lidt revet appelsinskal
1 mellem tyk rabarber skæres i mindre stykker
Friskhakket ingefær ca 1 spiseske
1/2 rød finthakket chili frugt
Lidt stødt kanel
Salt og peber
Bacon skæres i tern og ristes godt
Andebryst ridses i skindet og steges af i bacon fedtet
Sættes i ovn ved 180 grader ca 15 min
Andebryst ridses i skindet og steges af i bacon fedtet
Sættes i ovn ved 180 grader ca 15 min
Frugt mv til saucen steges godt sammen med bacon stykkerne
Når det hele er kogt godt sammen blendes det til en blød masse, smages til med salt og peber.
Andebryst skæres i tynde skiver og serveres med små kartofler og Blommesaucen evt en salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar