Jeg elsker at lave god mad med et twist.
Det vil sige at jeg ofte finder en opskrift jeg syntes lyder lækker. Måske mangler jeg en ingrediens eller to, måske er der noget i som jeg ikke bryder mig om (f.eks. frisk koriander).
Her er nogle af de opskrifter det er blevet til i tidens løb.
Du er velkommen til at kigge ind og lade dig inspirere.
Rugbrød 2
Surdej fra sidste bagning
1,5 l vand
3 spsk. salt
750 g knækkede rugkærner
750 g hvedemel
Røres Sammen og hæver til næste dag (12-24 timer)
0,5 l vand
1 kg Rugmel
Røres i.
Tag surdej fra i et glas - drys det med salt og gem i køleskab til næste gang
Resten fordeles i to godt smurte forme
Hæver 2-4 timer - prikkes
Bager 1,5 time v. 175° (luft)
Vendes straks ud af formene og køler af på rist
Dækkes med viskestykke Når varmen er slået af
Står til næste dag før der skæres af brødene
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar