Tartelet fyld med kylling og asparges

2 kyllingfilet
1 dåse asparges snitter

Tarteletter 6-7 stk til 2 pers

20 gr smør / margarine
4 sp mel
2,5 dl vand
evt. ½ bouillonterning
Væsken fra asparges
Salt og peber
lidt piskefløde

Skær kyllingefilet i små tern, svits dem kort. De må ikke brune
tilsæt vand og bouillonterning, når suppen koger skummes den.
Når kyllengen er kogt hældes suppen fra gennem en sigte sammen med væsken fra asparges.

Smelt smør i en ny gryde og tilsæt melet ved svag varme under omrøring så det samles.
tilsæt væsken lidt af gangen under kraftig omrøring og ikke for kraftig varme. Tilsæt evt lidt fløde for at give lidt mere fyldt. Kog godt igennem

Tilsæt kylling og asparges og smag til med salt og peber og evt mere fløde.

Tarteletter varmes i ovn ca 3 min. ved 200 g med bunden i vejret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar